您现在的位置: 首页 -> 专题列表 -> 研究生培养 -> 正文

纽约市立大学胡清教授访问经济与管理学院

来源:国际交流与合作办公室 作者: 发布时间:2019-07-11 18:57:00 点击数:

710下午,纽约市立大学巴鲁克学院(Bernard M. Baruch College, CUNY) 杰克林商学院(Zicklin School of Business) 资深副院长信息系统专业教授胡清访问经济与管理学院。经管学院学术事务助理邵景波、院长助理芦鹏宇、国际交流与合作办公室主任夏昊、管理科学与工程系教师刘鲁宁在学院216会议室会见客人。

胡清介绍了纽约市立大学巴鲁克学院和杰克林商学院的悠久历史、教育理念、专业设置和学术成就, 并着重介绍了其在中国和欧洲所开展的国际合作情况。双方针对未来可合作的本科3+1项目、本科硕士直通车项目、硕士双学位项目、及短期游学等项目进行了深入讨论,并形成了初步合作计划

嘉宾简介:

Dr. Qing Hu is Professor of Information Systems and Senior Associate Dean for Academic Affairs and Innovation in the Zicklin School of Business at Baruch College – The City University of New York. He oversees all academic affairs and leads initiatives for developing new and innovative academic programs in the Zicklin School of Business and with global partners. He is a leading scholar in the world on behavioral cybersecurity research, and his work has been published in premier academic journals including MIS Quarterly, Information Systems Research, Journal of Management Information Systems, California Management Review, Decision Sciences, etc.